Jag &

Team boqvist

Välkomna att följa min säsong på Ladies European Tour 2022.
Nedan kan du läsa vad jag har i golfbagen samt vilka som ingår i Team Boqvist.

Min målsättning för 2022 är att vinna på Ladies European Tour. Topp 10 på LET order of merit är också ett uppsatt mål för 2022.

TEAM BOQVIST

Erik Andersson – Headpro Isaberg GK

Erik brinner verkligen för golfen, spelet och tränarrollen. Hans bästa egenskaper som tränare är hans engagemang och drivet att hela tiden utveckla och hålla sig uppdaterad inom de senaste trenderna inom golfen. Erik är också bland de bästa i Sverige på custom fitting av klubbor, och det är en trygghet för mig att veta att jag alltid har rätt utrustning i bagen.

Magnus Carlsson - Mental coach

Magnus brinner inte bara för sitt jobb utan även också för golfen. Han är dessutom även Hv71s mentala coach. Jag är glad att Magnus vill vara med i mitt team, och bidra med all den kunskap och erfarenhet han besitter.

Johan Sandstedt – fystränare HV71

Johan har varit med i Team Boqvist sen hösten 2018. Han är en glad, trevlig och omtänksam person som verkligen brinner för sitt jobb som fystränare. Johan hjälper mig med allt som rör min fysik, så som upplägg av fysprogram samt behandlingar och massage. Han är en otroligt viktig person i mitt team.

ISABERG GK

Min fantastiska hemmaklubb och arbetsplats där jag tillbringar all min tid när jag inte är på resande fot. Två otroligt bra 18-hålsbanor, en korthålsbana för mitt närspel och tre bra övningssområden. Här finns allt jag behöver för att utvecklas som spelare.

Ett stort tack till alla berörda på klubben som ser till att allt är i toppskick, från klubbchef, kanslipersonal och alla banarbetare som gör att jag kan prestera på topp!

JAG OCH MIN GOLF

Under 2022 fortsätter jag att jobba stenhårt mot mina mål med mitt team som består av Erik Andersson, Johan Sandstedt och Magnus Carlsson. 2022 består av betydligt fler tävlingar än 2021, men framför allt fler tävlingar i Europa.

MÅLSÄTTNING

Mitt stora mål för 2022 är såklart min första seger på Ladies European Tour. Men såklart även att få spela major-tävlingen British Open. Topp 10 på LET order of merit är också ett uppsatt mål för 2022.

I MIN BAG

Driver: Titleist Tsi3 
Fairway woods: Titleist Tsi1 15 grader & Tsi2 18 grader 
Hybrid: Titleist Tsi2 22 grader
Järnklubbor: Titleist 100s 5-P
Wedgar: Titleist SM8 50, 54 & 58 grader                                          
Putter:  Scotty Cameron Special Select Newport 2 33″ 
Bollar: Titleist Pro V1X
Bag:  Titleist
Kläder: FootJoy
Skor: FootJoy