Jag &

Team boqvist

Välkomna att följa min säsong på Ladies European Tour 2021.
Nedan kan du läsa vad jag har i golfbagen samt vilka som ingår i Team Boqvist.

Min målsättning för 2021 är att vinna på Ladies European Tour. Topp 10 på LET order of merit är också ett uppsatt mål för 2021.

TEAM BOQVIST

Erik Andersson – Headpro Isaberg GK

Erik brinner verkligen för golfen, spelet och tränarrollen. Hans bästa egenskaper som tränare är hans engagemang och drivet att hela tiden utveckla och hålla sig uppdaterad inom dem senaste trenderna inom golfen. Erik är också bland dem bästa i Sverige på custom fitting av klubbor, och det är en trygghet för mig att veta att jag alltid har rätt utrustning i bagen.

Magnus Carlsson - Mental coach

Magnus brinner inte bara för sitt jobb utan även också för golfen. Han är dessutom även Hv71s mentala coach. Jag är glad att Magnus vill vara med i mitt team, och bidra med all den kunskap och erfarenhet han besitter.

Johan Sandstedt – fystränare HV71

Johan är ny i Team Boqvist sen hösten 2018. Han är en glad, trevlig och ömtänksam person som verkligen brinner för sitt jobb som fystränare. Johan hjälper mig med allt som rör min fys, så som upplägg av fysprogram samt behandlingar och massage. Han är en otroligt viktig person i mitt team.

ISABERG GK

Min fantastiska hemmaklubb och arbetsplats där jag tillbringar all min tid när jag inte är på resande fot. Två otroligt bra 18-hålsbanor, en korthålsbana för mitt närspel och tre bra övningssområden. Här finns allt jag behöver för att utvecklas som spelare.

Ett stort tack till alla berörda på klubben som ser till att allt är i toppskick, från klubbchef, kanslipersonal och alla banarbetare som gör att jag kan prestera på topp!

JAG OCH MIN GOLF

Under 2021 fortsätter jag att jobba stenhårt mot mina mål med mitt team som består av Erik Andersson, Johan Sandstedt och Magnus Carlsson. 2021 består av betydligt fler tävlingar än 2020, men framför allt fler tävlingar i Europa.

MÅLSÄTTNING

Mitt stora mål för 2021 är såklart min första seger på Ladies European Tour. Men såklart även att få spela major-tävlingarna Evian Championship och British Open. Topp 10 på LET order of merit är också ett uppsatt mål för 2021.

I MIN BAG

Driver: TaylorMade SIM
Fairway woods: TaylorMade SIM 15 grader & SIM MAX 18 grader 
Hybrid: TaylorMade SIM MAX 22 grader
Järnklubbor: TaylorMade P790 5-P
Wedgar: Titleist SM8 50, 54 & 58 grader                                          
Putter:  Scotty Cameron Special Select Newport 2 33″ 
Bollar: Titleist Pro V1X
Bag:  Vessel
Kläder: Röhnisch
Skor: Nike