Dags och blicka mot 2020!

Jag tycker säsongen 2019 bara har swishat förbi otroligt fort. Det kändes som jag nyligen var i Australien och spelade mina första tävlingar för 2019, men så är inte riktigt fallet. 2019 är över, ett år som har innehållit väldigt mycket.

2019 är min bästa säsong på Ladies European Tour, jag slutar 11a på order of merit och även trea i birdieligan på touren. Säsongen har innehållit väldigt många bra tävlingar samt även några besvikelser. 

Jag rankar såklart min andra plats i Marocko högst, en andra plats som även är min bästa placering än så länge på Ladies European Tour. Dem stora besvikelserna i år är självklart British Open och Scottish Open, där jag inte riktigt fick till spelet. Missad cut i båda tävlingarna, men bara med ett slag i British Open. Den tog hårt!

Men överlag ett fantastsikt år rent golfmässigt, men jag har även märkt av en stor förändring hos mig själv. Både hur jag utvecklats som människa samt kroppsmässigt.
Jag och min fystränare Johan har nu kört i ca ett år tillsammans och det det har skett väldigt stora förändringar i min kropp. Dels fått en mer atletisk kropp samt att jag tappat ca 12kg. Det har varit otroligt tufft och slitsamt, många timmar i gymmet och på löpbandet. men det är värt varenda timme när man ser så stora resultat såpass snabbt. Och jag ser verlkligen fram emot fortsättningen, för vår resa ihop har bara börjat.

Nu väntar lite ledighet under jul/ nyår, jag kommer såklart att svinga klubban lite grann men inte alls så mycket som jag brukar. Jag och Erik fortsätter att slipa på tekniken och dem delarna vi vet behöver utvecklas.
Gymmet kör jag på med som vanligt, just nu är vi inne i en rätt tuff period med många tunga lyft och hårda intervallpass.
Idag väntar även en ny fettmätning ihop med Johan och Mange, ska bli väldigt spännande och se vad som hänt sen förra mätningen….

 

Sedan vill jag passa på att tacka alla sponsorer, samarbetspartners, min fanclub, familj, vänner och alla ni som stöttar och hejjar på mig. Utan er är denna resan omöjlig. Och jag hoppas såklart ni är med mig även under 2020!

Vill önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
Ta hand om varandra.

Kram Lina