British Open nästa!

Det var ett bra tag sedan jag var inne och skrev här och jag erkänner själv att jag helt glömt bort att uppdatera er med vad som hänt de senaste månaderna ute på Ladies European Tour.

 

Säsongen har börjat bra, med flera bra placeringar, med en andra plats som bäst i Marocko. Där jag ledde från dag ett till dag tre, där jag sedan tappade spelet sista nio tyvärr under avslutande ronden. Men en andra plats är min bästa placering hittills på Ladies European Tour, och inom snar framtid så kommer jag stå överst på pallen. Tålamod!

Och efter en bra första halva på året så innebär det att jag har en direktplats till årets British Open på Woburn GC den 1-4/8. Det ska bli fantastiskt kul att få spela British Open igen, och framförallt på Woburn där jag spelade min första British Open 2016. Så nu är det hårdträning fram tills dess, för att kunna toppa formen så bra som möjligt både när det gäller golfen och fysträningen. 

Jag hoppas ni njuter av eran semester och passar på att spela mycket golf. Min hemmabana Isaberg GK är i fantastsikt skick, så passa på att spela den om ni inte har planerat in det. 🙂

Och sedan kan jag även meddela att årets upplaga av Lina Boqvist hosted by August Petersson & Son spelas i år på den västra banan fredagen den 13/9. Och ni som inte redan har en plats till tävlingen men som skulle vilja vara med och spela, swisha 500kr till 1234125373 eller kontakta mig så skall jag hjälpa er!

 

Ha en fin sommar så hörs vi av närmre British Open.
Och ni som vill följa mig mer i vardagen kan göra detta via instagram @linaboqviist eller på facebook.

Kram Lina