Lina Boqvist 

Fan Club

Golf är en spännande publiksport, och det är alltid trevligt när jag ser stöttande fans i publiken. Vare sig du är en intresserad golfentusiast eller gillar spänning så hoppas jag att du vill följa mig i min golfkarriär.                                              Skicka ett mail och gå med i min fan club för spännande information om mig och de tävlingar jag ställer upp i. Är du nyfiken på att bli sponsor, klicka in på sidan för sponsorer och läs mer om alternativen.

När jag började spela golf var familjen min stöttning, det var de som då utgjorde min fan club. Idag är skaran betydligt större, och jag är tacksam för att det är så många som stöttar min golfkarriär.

FAN CLUB 2022

Jag hade inte klarat av att komma så här långt i min karriär utan det fina stödet jag fått av min fan club. Ni ger mig alltid ny pepp inför tävlingar.

Martin Rothén
Thomas Svensson
Ninni & Magnus Zidek
Ann Sofie Lindén 
Tomas Andersson
Bo Isacson
Helén Petersson
Mia & Jan Wallin
Stellan Bygård
Pär Simonsson
Svante Svensson
Sten Boqvist
Simona Boqvist
Kim Boqvist
Marcus Bjärsmyr

 

Låter det intressant?

Verkar det trevligt i min fan club? Det är det!

Du är varmt välkommen som medlem. Jag bjuder på information om min vardag på Ladies European Tour i bloggen och på instagram.     Du får även ta del av relevant information om mina framgångar och resultat på LET. Jag ser fram emot din kontakt.