Lina Boqvist 

Fan Club

Golf är en spännande publiksport, och det är alltid trevligt när jag ser stöttande fans i publiken. Vare sig du är en intresserad golfentusiast eller gillar spänning så hoppas jag att du vill följa mig i min golfkarriär.                                              Skicka ett mail och gå med i min fan club för spännande information om mig och de tävlingar jag ställer upp i. Är du nyfiken på att bli sponsor, klicka in på sidan för sponsorer och läs mer om alternativen.

När jag började spela golf var familjen min stöttning, det var de som då utgjorde min fan club. Idag är skaran betydligt större, och jag är tacksam för att det är så många som stöttar min golfkarriär.

FAN CLUB 2021

Jag hade inte klarat av att komma så här långt i min karriär utan det fina stödet jag fått av min fan club. Ni ger mig alltid ny pepp inför tävlingar.

Svante Svensson             Tomas Andersson

Hans Pettersson              Mikael Eriksson

Jan & Mia Wallin              Tage & Carina Hansson

Ann Sofi Lindén             Bo Isacsson

Helén Petersson              Pär Simonsson

Sten Boqvist                      Simona Boqvist

Kim Boqvist                       Marcus Bjärsmyr

 

Låter det intressant?

Verkar det trevligt i min fan club? Det är det!

Du är varmt välkommen som medlem. Jag bjuder på information om min vardag på Ladies European Tour i bloggen och på instagram.     Du får även ta del av relevant information om mina framgångar och resultat på LET. Jag ser fram emot din kontakt.