Då var det återigen dags för ett nytt år och nya möjligheter. Då 2020 har varit ett väldigt speciellt år för oss alla på olika sätt, så hoppas jag verkligen att 2021 blir ett år då vi kan återgå till det mer normala levnadssättet och kan börja umgås med nära och kära igen.

Om man ska blicka tillbaka på mitt golfår 2020 så har det varit det mest konstiga golfåret i min karriär. Allt på grund av corona. Ca 15 tävlingar har blivit inställda och vi på touren har aldrig riktigt vetat när vi kunnat få återgå till tävlandet. Hösten blev lite bättre och då fick vi ihop ca fem tävlingar, och vi lyckades spela 10 totalt under 2020.

Nog om 2020, nu blickar vi mot 2021. Ett 2021 som jag tror alla ser fram emot. Jag ser fram emot att få återgå till normalt tävlande och resande på touren, då årets schema ser riktigt bra ut. Dock kan jag inte släppa schemat än då det inte är helt spikat från tourens håll ännu. Så ni får hålla ut lite till.

Något som är nytt inför 2021 är min hemsida, som blev klar innan årsslutet. Kul med ny design och mer liv på sajten. Jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör.

Rent träningsmässigt så kör jag på hårt med fysen med ca 5-6 pass/ veckan, och jag fortsätter mitt samarbete med Johan Sandstedt under 2021.
Klubborna fick vila under december månad, och jag har nu börjat återgå till teknikträningen tillsammans med min tränare Erik. Vi har några detaljer som behöver slipas på för att få en mer kompakt och repeterbar rörelse. Hårt jobb väntar och det ska bli kul och se resultatet om någon månad.

Det var lite från mig och vad som händer just nu. Hoppas ni alla haft en bra start på det nya året.
Nu gör vi 2021 till något bra! 🙂

Kram Lina